Friday, 29 June 2012

New look :D

Berzaman tak update blog -..- Okay, its about "the blog" new looks :D Ehh eh ~ ingat nak tukar background laa :P Kyeahhbhaii  <--- Sangatlaa rempit -..- B Y E ^^v

Saturday, 21 January 2012

Facebook :>

Hey korang!!! Alhamdulillah, wawa sihat :) Kk..Wawa nak cerita yang Facebook wawa dah ada TIMELINE :> yeayyyy!! K...sebenarnya benda tu tak perlu cerita sangat...-.- Tapi..sekadar nak UPDATE blog je..Nanti Aisya marah macam mana??? Hahaha...X) Cuma nak cakap..kalau ada TIMELINE senang la nak tengok olderpost yang punya lah lama....K..itu je nak cerita byee! <3




P/S: Aisya!! puas hati??? dah update blog dah...:)

Saturday, 14 January 2012

SMK ST. MARY

K...wawa skolah SMK ST.MARY...sekolah tu AWESOMEE jugak :) Haritu mama cakap...SK ST.MARY ada bagi surat...Surat tu menyatakan...Sabtu ni ada hari anugerah cemrlang (14/1/2012)...so, di jemput hadir...(untuk yang 5A la..) Tadi wawa datanglah sekolah tu...pastu jumpa kawan lama!!! YEAAYYYYY!!! Jumpa nisa , fifa , alya..tapi malangnya anis tak dapat datang sebab dia sekolah KYSM! Jadi...mak dia la jadi wakil..So, tunggu kejap sebab nak upload gambar...






                                                   
                                                    Nak lagi??? k jap
                                                        
Sorry sebab dah lama tak online...:>  Ha! Lagi satu! mia..syara..fifa..nisa dah berbaik!!! YEAAYYY!Ha!! lagi satu!! Patutnya wawa boleh letak gambar sijil yang dapat tu...tapi malas..!

Thursday, 8 December 2011

Sekolah Tingkatan 1 :>

Tadi mama call pastu mama ckp st.mary ader call mama suruh amik surat daripada SMK Bukit Bandaraya kat st.mary...Mama call sape ntah..orang tu ckp skolah ni skolah kawalan...tp wawa xfhm apa maksud kawaln...So, wawa search kat Google pasal skolah ni...tp korang tau2 jela...Google ni kan suka merapu! Orang search lain dia kluar lain! Sabor jele...

 Pastu wawa pun try la search "Asrama SMK Bukit Bandaraya" ada tu ada la..tapi kluar blog orng...ader blog kakak ni dye tingkatan satu skarang..dia pun masuk sekolah tu jugak..So, wawa pun commentla...wawa tanye kat situ "mmg skolah ni ader asrama ke atau sesetengah pelajar je duduk asrama..." Tapi dia x balas lg la.. sbb wawa baru jer comment.Tapi wawa lagi nk Asrama Seri Puteri ke...TKC ke...best la skit! tp hrp2 wawa dpt la SBP...

Aminn.....

Monday, 21 November 2011

Yayy dapat 5A !

Rasa mcam  x percaya yang wawa dapat 5A! 


Sbb sc susahh sangat! Tp Alhamdulillah...sbb jumlah 5A meningkat untuk st.mary!Daripada 36 orang 5A ke 39 orang 5A! Kitaorang sempat amik gambar tau! :D




                                       
Rasa x percaya sangat!...Harap2 lepas ni wawa dpt masuk Asrama plak!Aminn...

Tuesday, 15 November 2011

Settle Hal Kawan :>

Tadi mak illyasa ader panggil kitaorang sbb dia suruh kitaorang ckp hal sbenar tentang illyasa...Bila kitaorang dh citer mak illyasa ckp auntie pon ade marah dia jugak...Pastu bila mak illyasa ckp2 ngan illyasa...Illyasa terus mintak maaf ngan kitaorang..Kitaorang nangis2 peluk2 skali...yela! mana kitaorang x peluk?? lagi 2 hari pastu mungkin x bleh jumpa dh..Waktu kitaorang peluk2 tu..mak illyasa ade amik gamba...so tengok la...:)

   

                             

                                            Yang atas ni waktu Damia Ngan Illyasa tengah peluk...:')

                                               Yang atas ni plak.. waktu tengah bincang...

                                          Ni waktu dh lepas peluk2...Bwh pon sama :D



Tapi sorry la nisa...sbb waktu tu nisa dh balik dah...Rasa gembira sangat! 

Saturday, 12 November 2011

Kawan....:(

Seronok kalau kita ader kawan..Tp..bila dh gaduh tu yg x best :( Mcm skrng ni la...wawa and illy'asa..ni kira tengah gaduh laa...ngan damia,aisya,nisa :(\


Ok..citer dia mcm ni tau....waktu jumaat lepas..(11.11.11 ) illy'asa ni demam..so wawa ikut jela dia...untuk teman dia mana tau dia pengsan ke...Haritu pon jamuan untuk satu sekolah kannn tapi darjah enam buat kat kantin..yg lain tu kat kelas jer la...Bila kat kantin tu...illy ni x nk la duduk kat  bahagian depan...dia nak duduk bahagian tengah....

Tapi..damia nak duduk kat bahagian depan...ngan nisa and aisya skali la..So damia pon ajak la illy tapi illy kater "x nk la"..Damia pon tukar la tempat pulak kann...tapi bukan kat tmpt illy...cuma sbelah tempat yg damia duduk jer...Damia pon ajak la illy ni ngan wawa skali pergi tempat duduk diorang..Tapi..illy x nk So damia pon tarik la tangan illy...illy just kater "x nk"...And then kali kedua diorang ajak..nisa datang la ajak illy kan...tapi waktu tu illy dh sakit dh tangan dah..Illy ni rimas kann so dia pon tengking la kat semua yg paksa dia...Yang damia ngan aisya and nisa pon mcm marah la...so start dari situ x kwn tu..

Pastu wawa ngan illy main la ngan amira and sofia ..wawa ngan illy ni pergi la tandas...pastu amira and sofia kejar kitaorang..wawa ngan illy pon masuk la dlm tandas yg sama..pastu wawa x nk sofia ngan amira kejar kitaorang lg...wawa pon amik la hose tu pastu wawa pancut kan la air...kat sofia ngan amira.illy x main pon.....pastu wawa terspray kat illy...dia pon gelak la...tengok2 damia ckp..demam2 pon main air...wawa dh explain dh kat mia apa yg jadi..tp dia tetap x percaya...:(

So wawa ckp ngan mia smalam...nnti hari isnin kita bincang...So doa kanla kitaorang..ok balik :)