Thursday, 8 December 2011

Sekolah Tingkatan 1 :>

Tadi mama call pastu mama ckp st.mary ader call mama suruh amik surat daripada SMK Bukit Bandaraya kat st.mary...Mama call sape ntah..orang tu ckp skolah ni skolah kawalan...tp wawa xfhm apa maksud kawaln...So, wawa search kat Google pasal skolah ni...tp korang tau2 jela...Google ni kan suka merapu! Orang search lain dia kluar lain! Sabor jele...

 Pastu wawa pun try la search "Asrama SMK Bukit Bandaraya" ada tu ada la..tapi kluar blog orng...ader blog kakak ni dye tingkatan satu skarang..dia pun masuk sekolah tu jugak..So, wawa pun commentla...wawa tanye kat situ "mmg skolah ni ader asrama ke atau sesetengah pelajar je duduk asrama..." Tapi dia x balas lg la.. sbb wawa baru jer comment.Tapi wawa lagi nk Asrama Seri Puteri ke...TKC ke...best la skit! tp hrp2 wawa dpt la SBP...

Aminn.....

No comments:

Post a Comment