Saturday, 12 November 2011

Kawan....:(

Seronok kalau kita ader kawan..Tp..bila dh gaduh tu yg x best :( Mcm skrng ni la...wawa and illy'asa..ni kira tengah gaduh laa...ngan damia,aisya,nisa :(\


Ok..citer dia mcm ni tau....waktu jumaat lepas..(11.11.11 ) illy'asa ni demam..so wawa ikut jela dia...untuk teman dia mana tau dia pengsan ke...Haritu pon jamuan untuk satu sekolah kannn tapi darjah enam buat kat kantin..yg lain tu kat kelas jer la...Bila kat kantin tu...illy ni x nk la duduk kat  bahagian depan...dia nak duduk bahagian tengah....

Tapi..damia nak duduk kat bahagian depan...ngan nisa and aisya skali la..So damia pon ajak la illy tapi illy kater "x nk la"..Damia pon tukar la tempat pulak kann...tapi bukan kat tmpt illy...cuma sbelah tempat yg damia duduk jer...Damia pon ajak la illy ni ngan wawa skali pergi tempat duduk diorang..Tapi..illy x nk So damia pon tarik la tangan illy...illy just kater "x nk"...And then kali kedua diorang ajak..nisa datang la ajak illy kan...tapi waktu tu illy dh sakit dh tangan dah..Illy ni rimas kann so dia pon tengking la kat semua yg paksa dia...Yang damia ngan aisya and nisa pon mcm marah la...so start dari situ x kwn tu..

Pastu wawa ngan illy main la ngan amira and sofia ..wawa ngan illy ni pergi la tandas...pastu amira and sofia kejar kitaorang..wawa ngan illy pon masuk la dlm tandas yg sama..pastu wawa x nk sofia ngan amira kejar kitaorang lg...wawa pon amik la hose tu pastu wawa pancut kan la air...kat sofia ngan amira.illy x main pon.....pastu wawa terspray kat illy...dia pon gelak la...tengok2 damia ckp..demam2 pon main air...wawa dh explain dh kat mia apa yg jadi..tp dia tetap x percaya...:(

So wawa ckp ngan mia smalam...nnti hari isnin kita bincang...So doa kanla kitaorang..ok balik :)

No comments:

Post a Comment